VDS Sanal Sunucu Nedir?VDS Sanal Sunucu Nedir sorusu özellikle yeni bir web sitesi tasarlamak isteyen kişilerin ya da web sitesini olduğundan daha iyi bir yere getirmek isteyen kişilerin merak ettiği konular arasında yer alır. Bir sunucu fiziksel donanımı mantık çerçevesi içerisinde bölümlenerek ortaya çıkan sonucu ile her bir sanal sunucuya verilen genel isme VDS denilir. Bu işletim sistemi ile sunucu yazılımları ile fiziksel sunucu gibi çalışan güvenilir bir ortam yaratılmış olur. Fiziksel bir sunucunun taşıdığı çok fazla özellik vardır. VDS ise bu özellikleri web sitelerine taşıyarak web sitelerinin çok daha profesyonelleşmesini sağlar. VDS ile yapılabilecek çok fazla özellik vardır.VDS (Virtual Dedicated Server) Nedir konusunda VDS ile yapılacak özellikler oldukça geniştir.Kişiler VDS sayesinde kendi sahip olduğu siteyi ya da müşterilerin sitelerini yönetebilir. Aynı zamanda barındırma hizmeti de verilebilmektedir. Bu anlamda VDS üzerinden ekstra bir iş yapılarak gelir sağlamak da mümkündür. VDS sayesinde birden fazla alanı barındırmak mümkündür. Bu alanları kendi içerisinde yönetmek ve olduğundan çok daha iyi bir pozisyona getirmekte mümkündür. İçerisinde yer alan tasarım özellikleri sayesinde sitenin çok daha iç açıcı bir hale getirilmesi sağlanır. Böylece siteye gelen ziyaretçiler sitede çok daha uzun bir süre kalır. Aynı zamanda VDS bir e- posta sunucusu olarak da kullanılabilmektedir. Özellikle web sitesinde hizmet veren ya da ürün satışı yapan kişiler direkt olarak müşteriler ile iletişime geçebilir. Sadece e- posta olarak değil telefon numaraları üzerinden de müşterilere direkt olarak ulaşılabilir. Bu sayede çok daha hızlı bir şekilde satış yapmak mümkündür.VDA yedek sunucu olarak da kullanılabilen bir sistemdir. Özellikle yüksek trafiğe olan internet sitelerinde yüksek performans sağlamak için üretilmiştir. Şu an pek çok internet sitesinde ziyaretçi girişi anlık olarak arttığı zaman yavaşlama yada donma gibi durumlar meydana gelebiliyor. Örneğin alışveriş sitelerinde herhangi bir indirim meydana geldiği zaman sistem donar. Müşteriler ise satın almak istedikleri ürünlere hiçbir şekilde ulaşamaz.VDS sayesinde bu yavaşlama sorunu tamamen ortadan kaldırılır. Ziyaretçi sayısı ne kadar fazla olursa olsun donma ya da yavaşlama gibi herhangi bir durum gözlenmez. VDSüzerinden televizyon ve radyo yayını da yapılabilmektedir. Aynı zamanda veri tabanına sunucusu olarak da kullanılabilen bir sistemdir. Kısacası bu sistem içerisinde fiziksel bir sunucuda aranan her türlü özellik ve detay bulunabilmektedir. Minimum maliyetle sahip olunan VDS aynı zamanda güvenli ortam, yüksek performans, 7/ 24 teknik destek gibi çeşitli özellikleri de içerisinde barındırır.

VDS Sanal Sunucu Nedir?

VDS Sanal Sunucu Nedir sorusu özellikle yeni bir web sitesi tasarlamak isteyen kişilerin ya da web sitesini olduğundan daha iyi bir yere getirmek isteyen kişilerin merak ettiği konular arasında yer alır. Bir sunucu fiziksel donanımı mantık çerçevesi içerisinde bölümlenerek ortaya çıkan sonucu ile her bir sanal sunucuya verilen genel isme VDS denilir. Bu işletim sistemi ile sunucu yazılımları ile fiziksel sunucu gibi çalışan güvenilir bir ortam yaratılmış olur. Fiziksel bir sunucunun taşıdığı çok fazla özellik vardır. VDS ise bu özellikleri web sitelerine taşıyarak web sitelerinin çok daha profesyonelleşmesini sağlar. VDS ile yapılabilecek çok fazla özellik vardır.

VDS (Virtual Dedicated Server) Nedir konusunda VDS ile yapılacak özellikler oldukça geniştir.Kişiler VDS sayesinde kendi sahip olduğu siteyi ya da müşterilerin sitelerini yönetebilir. Aynı zamanda barındırma hizmeti de verilebilmektedir. Bu anlamda VDS üzerinden ekstra bir iş yapılarak gelir sağlamak da mümkündür. VDS sayesinde birden fazla alanı barındırmak mümkündür. Bu alanları kendi içerisinde yönetmek ve olduğundan çok daha iyi bir pozisyona getirmekte mümkündür. İçerisinde yer alan tasarım özellikleri sayesinde sitenin çok daha iç açıcı bir hale getirilmesi sağlanır. Böylece siteye gelen ziyaretçiler sitede çok daha uzun bir süre kalır. Aynı zamanda VDS bir e- posta sunucusu olarak da kullanılabilmektedir. Özellikle web sitesinde hizmet veren ya da ürün satışı yapan kişiler direkt olarak müşteriler ile iletişime geçebilir. Sadece e- posta olarak değil telefon numaraları üzerinden de müşterilere direkt olarak ulaşılabilir. Bu sayede çok daha hızlı bir şekilde satış yapmak mümkündür.

VDA yedek sunucu olarak da kullanılabilen bir sistemdir. Özellikle yüksek trafiğe olan internet sitelerinde yüksek performans sağlamak için üretilmiştir. Şu an pek çok internet sitesinde ziyaretçi girişi anlık olarak arttığı zaman yavaşlama yada donma gibi durumlar meydana gelebiliyor. Örneğin alışveriş sitelerinde herhangi bir indirim meydana geldiği zaman sistem donar. Müşteriler ise satın almak istedikleri ürünlere hiçbir şekilde ulaşamaz.VDS sayesinde bu yavaşlama sorunu tamamen ortadan kaldırılır. Ziyaretçi sayısı ne kadar fazla olursa olsun donma ya da yavaşlama gibi herhangi bir durum gözlenmez. VDSüzerinden televizyon ve radyo yayını da yapılabilmektedir. Aynı zamanda veri tabanına sunucusu olarak da kullanılabilen bir sistemdir. Kısacası bu sistem içerisinde fiziksel bir sunucuda aranan her türlü özellik ve detay bulunabilmektedir. Minimum maliyetle sahip olunan VDS aynı zamanda güvenli ortam, yüksek performans, 7/ 24 teknik destek gibi çeşitli özellikleri de içerisinde barındırır.

Faydalı Buldunuz mu?
(4341 defa görüntülendi. / 489 kişi faydalı buldu.)